DUURZAME KANTOORINRICHTING

BRAND NEW SPACES

Als samenleving denken we steeds meer na over de toekomst en daarom vinden we duurzaamheid belangrijk. Consumenten kopen bewuster, maar ook bedrijven kiezen ervoor om steeds duurzamer te werken. Als je je als bedrijf als duurzaam wilt profileren, is een duurzame kantoorinrichting essentieel. Bij Vorm Martini ontwikkelen we een sfeervolle en duurzame kantoorinrichting voor jouw kantoor. We ontwerpen de volledige inrichting met alle details. Vervolgens kunnen onze partners de inrichting realiseren, als je er enthousiast over bent. Zo ontzorgen we je bij Vorm Martini volledig in het proces naar jouw nieuwe, frisse, duurzame kantoorinrichting.

Als samenleving denken we steeds meer na over de toekomst en daarom vinden we duurzaamheid belangrijk. Consumenten kopen bewuster, maar ook bedrijven kiezen ervoor om steeds duurzamer te werken. Als je je als bedrijf als duurzaam wilt profileren, is een duurzame kantoorinrichting essentieel. Bij Vorm Martini ontwikkelen we een sfeervolle en

duurzame kantoorinrichting voor jouw kantoor. We ontwerpen de volledige inrichting met alle details. Vervolgens kunnen onze partners de inrichting realiseren, als je er enthousiast over bent. Zo ontzorgen we je bij Vorm Martini volledig in het proces naar jouw nieuwe, frisse, duurzame kantoorinrichting.

Kantoor Centrop

KANTOORINTICHTING MET DUURZAME MEUBELEN

Om een duurzame kantoorinrichting te realiseren, kiezen we  in onze ontwerpen zoveel mogelijk voor duurzame meubelen. We kiezen specifiek voor meubels van circulaire materialen. Circulaire grondstoffen zijn steeds herbruikbaar, zonder veel aan kwaliteit te verliezen. Zijn de meubels over een aantal jaar aan vervanging toe? Dan kunnen ze worden afgebroken, om van de grondstoffen weer nieuwe producten te maken. Omdat de grondstoffen herbruikbaar zijn, hebben circulaire meubelen nauwelijks impact op het milieu.

We kiezen in onze ontwerpen het liefst voor duurzaam. Maar dat betekent niet dat de mogelijkheden beperkt zijn. In tegendeel: er zijn eindeloos veel mogelijkheden, ook met duurzame meubelen. En dat zal zich de komende tijd alleen nog maar uitbreiden, want circulariteit is de toekomst. Ons hoofddoel is altijd een interieur dat goed bij jouw bedrijf past.

Om een duurzame kantoorinrichting te realiseren, kiezen we  in onze ontwerpen zoveel mogelijk voor duurzame meubelen. We kiezen specifiek voor meubels van circulaire materialen. Circulaire grondstoffen zijn steeds herbruikbaar, zonder veel aan kwaliteit te verliezen. Zijn de meubels over een aantal jaar aan vervanging toe? Dan kunnen ze worden afgebroken, om van de grondstoffen weer nieuwe producten te maken. Omdat de grondstoffen herbruikbaar zijn, hebben circulaire

meubelen nauwelijks impact op het milieu. We kiezen in onze ontwerpen het liefst voor duurzaam. Maar dat betekent niet dat de mogelijkheden beperkt zijn. In tegendeel: er zijn eindeloos veel mogelijkheden, ook met duurzame meubelen. En dat zal zich de komende tijd alleen nog maar uitbreiden, want circulariteit is de toekomst. Ons hoofddoel is altijd een interieur dat goed bij jouw bedrijf past.

SFEERVOL EN DUURZAAM KANTOOR

Onze interieurontwerpers ontwerpen graag een duurzaam kantoor voor bedrijven. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor een sfeervolle en praktische kantoorinrichting. We kijken bij ieder project opnieuw hoe de inrichting perfect aansluit op de merkidentiteit van het bedrijf. In het ontwerp houden we bovendien rekening met je klanten en medewerkers. Zo vormt het kantoor een prettige en sfeervolle ruimte, waar goed te werken valt en waar je je klanten graag ontvangt.

Onze interieurontwerpers ontwerpen graag een duurzaam kantoor voor bedrijven. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor een sfeervolle en praktische kantoorinrichting. We kijken bij ieder project opnieuw hoe de inrichting perfect aansluit op

de merkidentiteit van het bedrijf. In het ontwerp houden we bovendien rekening met je klanten en medewerkers. Zo vormt het kantoor een prettige en sfeervolle ruimte, waar goed te werken valt en waar je je klanten graag ontvangt.

WERKWIJZE

Hoe gaan we bij Vorm Martini te werk?

We ontwerpen in stappen en zo belopen we samen met jou het ontwikkelproces. Op die manier leren we elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat vinden we
belangrijk voor het optimale resultaat.

Benieuwd naar het stappenplan?

DUURZAME MATERIALEN VOOR HET INTERIEUR

Om een duurzame kantoorinrichting te realiseren, heb je natuurlijk duurzame materialen nodig. Voorbeelden van circulaire materialen zijn hout en beton, maar ook kunststof is een circulair materiaal. Bij Vorm Martini zorgen we dat we continu actueel blijven en hebben we verschillende partners waarmee we circulaire materialen en producten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruik van oude stenen in een nieuw blad, het hergebruiken van stoffen, et cetera.

Om een duurzame kantoorinrichting te realiseren, heb je natuurlijk duurzame materialen nodig. Voorbeelden van circulaire materialen zijn hout en beton, maar ook kunststof is een circulair materiaal. Bij Vorm Martini zorgen we dat we

continu actueel blijven en hebben we verschillende partners waarmee we circulaire materialen en producten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruik van oude stenen in een nieuw blad, het hergebruiken van stoffen, et cetera.

DUURZAME KANTOORINRICHITNG ONTWERPEN

Kies je voor een duurzame kantoorinrichting ontworpen door Vorm Martini? Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek, waarin we je wensen en eisen in kaart brengen. Op basis daarvan geven maken een prijsindicatie en stellen we een Programma van Eisen en Plan van Aanpak op.

We bekijken welke ontwerper het meest geschikt is voor jouw project. Die maakt een moodboard om je een algemene indruk van de voorgestelde stijl te geven. Als je enthousiast bent over het moodboard, maken we een schetsontwerp. Daarmee krijg je al een duidelijk beeld van het uiteindelijke interieur. We nemen je feedback mee en zetten de schetsen om naar 3D-tekeningen voor een voorlopig ontwerp. Met dit voorlopig ontwerp vragen we nog een laatste keer om jouw feedback en input. Tot slot volgt het definitieve ontwerp.

Als we het definitieve ontwerp aan je presenteren, stellen we ook direct een offerte op voor de realisatie van het project. Zo weet je precies wat het zal kosten om de duurzame kantoorinrichting te realiseren. Wil je het ontwerp werkelijkheid zien worden? Onze partners helpen je daar graag bij.

Kies je voor een duurzame kantoorinrichting ontworpen door Vorm Martini? Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek, waarin we je wensen en eisen in kaart brengen. Op basis daarvan geven maken een prijsindicatie en stellen we een Programma van Eisen en Plan van Aanpak op.

We bekijken welke ontwerper het meest geschikt is voor jouw project. Die maakt een moodboard om je een algemene indruk van de voorgestelde stijl te geven. Als je enthousiast bent over het moodboard, maken we een schetsontwerp. Daarmee krijg je al een duidelijk beeld van het uiteindelijke

interieur. We nemen je feedback mee en zetten de schetsen om naar 3D-tekeningen voor een voorlopig ontwerp. Met dit voorlopig ontwerp vragen we nog een laatste keer om jouw feedback en input. Tot slot volgt het definitieve ontwerp.

Als we het definitieve ontwerp aan je presenteren, stellen we ook direct een offerte op voor de realisatie van het project. Zo weet je precies wat het zal kosten om de duurzame kantoorinrichting te realiseren. Wil je het ontwerp werkelijkheid zien worden? Onze partners helpen je daar graag bij.

WARD HUTING

"Een meubel is een tijdelijke vorm van waardevolle grondstoffen."

WARD HUTING

"Een meubel is een tijdelijke vorm van waardevolle grondstoffen."

INTERESSE? PLAN EEN ADVIESGESPREK IN!

Wil je een sfeervolle en duurzame kantoorinrichting die goed bij jouw bedrijfsidentiteit past? Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je een sfeervolle en duurzame kantoorinrichting die goed bij jouw bedrijfsidentiteit past? Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag! Neem contact op voor een vrijblijvend

kennismakingsgesprek. We gaan graag met je aan tafel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

REVIEWS

“VORM MARTINI IS BIJ IEDER PROJECT ERG PERSOONLIJK BETROKKEN EN DENKT TOT IN DETAIL MET ONS MEE.”

Vanuit Groningen is Vorm Martini vaak lang onderweg, maar daar merk je tijdens een project niets van. Ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn mensen met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat Vorm Martini de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.

Bartjan Hendriksen, Founder/Owner
Toastable

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN OF ANDERE VRAGEN?

Wil je samenwerken naar een compleet nieuw interieur ontwerp of een aanpassing in het interieur. Vorm Martini gaat graag met je aan tafel!

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je kantoorinrichting zo duurzaam mogelijk is.Kies voor duurzame materialen, zoals bamboe, hout uit duurzaam beheerde bossen, en gerecycled plastic. Zoek naar meubels met energiezuinige functies, zoals LED-verlichting en bewegingssensoren voor het aan- en uitschakelen van licht. Kies voor meubels die gemakkelijk te onderhouden en te repareren zijn, zodat ze langer meegaan. Overweeg het gebruik van tweedehands of gerevitaliseerde meubels in plaats van helemaal nieuwe.

De belangrijkste factoren om te overwegen zijn de materialen waaruit de meubels zijn gemaakt, hoe ze zijn gemaakt, hoe ze kunnen worden gerecycled of hergebruikt, en hoe energiezuinig ze zijn.